Enderong House

Enderong House is a three-storey stone and timber house with large glass windows and high ceilings designed to take full advantage of the cool mountain breezes and the surrounding rainforest. A substantial part of the building and its furnishings were built with pinewood and rocks sourced and recycled from the surrounding building site.

The House has 8 spacious bedrooms (7 ensuite) with maximum capacity of 26 staying guests. Its huge living and dining area flanked by wide verandahs on the 1st floor and a large covered deck area on the ground floor are perfect for staging parties, workshops and other events and gatherings.

.

Built in 2001, Enderong House won an architectural design award from the Malaysia Institue of Architects (PAM) in 2004. The House has been featured in numerous publications, including “The New Malaysian House” by Robert Powell.

Cottage

 

The Cottage is a self-contained timber building inspired by the traditional Malay “kampong” house  and is just a short walk from Enderong House. The Cottage has 4 bedrooms (3 ensuite with attached bathrooms), a living/dining room, a kitchenette and outdoor barbeque yard.

The Cottage sleeps in total 10 persons and suits smaller groups such as family and friends.

Annexe Rooms & Hall

Enderong Annexe

Enderong Annexe, a two-storey timber and glass building was designed to complement Enderong House with a Rainforest Conference Hall and additional rooms. It is linked to Enderong House by a covered walkway. The Annexe has a hall on the upper floor and 6 bedrooms on the lower floor.

 

Annexe Rooms

We have 6 twin-sharing ensuite rooms each with a private balcony overlooking Enderong Valley.

The Annexe Rooms are available for single room booking and suit couples and smaller groups.

 

Annexe Hall

The Hall is a multi-purpose hall with a large verandah situated at the top of the Annexe wing. It comfortably accommodates up to 100 persons in conference-style seating and up to 140 persons for sit-down dining. The clear glass panels and doors on 3 sides of the Hall let in light and views of the forests and the cool mountain breezes. Perched on the hill amidst the highland rainforest with magnificent vistas, the Annexe Hall is a truly extraordinary and unique venue for weddings and celebrations, meetings, workshops, talks and other events for nature lovers.

Annexe Hall is equipped with a projector screen and wired for audio/visual equipment. It is a self-contained facility with its own kitchen area, separate male and female toilets and a private room for meetings or discussions.

Car-Parking

 

All Enderong Resort guests are advised to park their vehicles at the Car-Park Area in front of the Cottage. Enderong House and Annex guests who park at the Enderong House level must leave sufficient space for catering delivery vehicles to make a 3-point turn to exit the area.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now